Reviews


4 stars after 25 reviews
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de slagoom van de milkshake weer gesmolten 1/24/2023
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2023
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top en zeer vriendelijke bezorger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Half chicken platter piri piri was heerlijk 1/14/2023
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer afgehaald heerlijk gegeten aanrader!! 1/14/2023
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/13/2023
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is heerlijk en binnen 30 minuten bezorgd (status van je bestelling is goed te volgen). De keuze is ook heel gevarieerd; je kan het zo (on)gezond maken als je zelf wilt. 1/13/2023
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Always great food, and it's super easy to order directly from their website. I'll be doing it that way from now on! 1/11/2023
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top warm en lekker vooral de Meat chops. 12/23/2022
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zabardast...ga zo door broeders .. 👍💪 12/22/2022
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2022
Hi Chel, bedankt voor je feedback, tot de volgende keer groeten
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I enjoyed my meal. It's been a minute since i have tasted a proper burger in Zuid. Good stuff 12/19/2022
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor 30,- besteld was het niet waard..geen volgende x meer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Webaite reageert traag eten is goed alleen iniet zo warm naar wens This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet te vreden, het eten zag er niet uit en de frietjes kon je op een hand tellen. enige plus punt is dat het vlees goeie smaak had. Ik zal niet weer bestellen. 12/15/2022
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2022
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Highly disappointed this time.food was too cold and less in quantity.this is second time i had bad experience 12/7/2022
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst besteld helaas komt de afbeelding niet overeen met de bestelling. 12/2/2022
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik krijg bij een bestelling van bijna €30 1 zakje mayo, terwijl er mayo bij in hoorde te zitten. Irritant…… 12/2/2022
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer eens heerlijk gegeten. Ga zo door boys en tot snel 11/30/2022
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten dames en heren, ik ga hier sowieso vaker bestellen ! 11/23/2022
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2022
Jungle Grill Pretorialaan 64 A 010 8435668
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2022
Jungle Grill 4 stars after 25 reviews
Jungle Grill